Wat ons ijs zo speciaal maakt is het gebruik van onze biologische schapenmelk en de unieke wisselende smaken die we wekelijks vers maken.

Ons ijs wordt gemaakt van biologische, volle schapenmelk. Een verschil tussen schapen en koeien melk is, is dat schapenmelk zoeter en voller van smaak is. Door het hogere vetpercentage in schapenmelk, is er verder weinig room nodig om heerlijk romig ijs te maken. Schapenmelk lijkt echter qua smaak meer op koe en is niet vergelijkbaar met geitenmelk.

Een voordeel van onze ijs is dat veel mensen met een koemelkallergie dit product wel kunnen eten. Er is minder overgevoeligheid voor allergieën bij deze melksoort. Maar let op: deze melksoort bevat wel lactose.

Wij zorgen er voor dat ons ijs zo natuurlijk mogelijk geproduceerd wordt en gebruiken daarom het meest pure ingrediënten om de smaak zo goed mogelijk te houden.

Ons zelfgemaakte ijs kunt u komen proeven in de koffie- en theeschenkerij, meenemen naar huis of ervan genieten in een overheerlijke ijscoupe.