Ons restaurant

Restaurant
Ons restaurant en speeltuin zijn weer geopend!
Vanwege het Corona virus is ons restaurant aangepast op de 1,5 meter samenleving. Om teleurstellingen te voorkomen zijn er een paar huisregels veranderd:

– Onze menukaart bestaat uit arrangementen voor zowel koffie, lunch, borrelen als diner.

– Alleen bij afname van een arrangement kunt u een tafel reserveren en de kinderen spelen in de speeltuin.

– Aan de arrangementen zijn ook tijden verbonden. Voel geen druk wij hebben de tijden ruim aangehouden en is de keuze aan u.
Waarom hebben wij er tijden aan verbonden? Omdat onze tafelschikking iets is ingekort wegens de anderhalve meter maatregel en wij u en zoveel anderen graag allemaal willen ontvangen.

– Wilt u de tafel wat langer reserveren dan de tijd aangeeft, dat kan zolang er ruimte is.

– Gelieve vooraf reserveren ook voor ons terras.
– Wanneer u alleen een ijsje komt eten kunt u plaats nemen op de banken naast ons terras. Het is dan ook niet mogelijk voor de kinderen om te spelen in onze speeltuin. Wij hebben hiervoor gekozen om de maatregelen voor de corona te kunnen waarmaken. U kunt alleen gebruik maken van onze speeltuin bij afname van een arrangement en plaats neemt op ons terras.

U kunt ons bereiken op 0628745728 of mail naar info@devreugdehoeve.nl

Wij houden van puur en goed eten en dat zie je terug in onze gerechten. Onze kok werkt met verrassende recepturen en smaakcombinaties. Hij heeft gerechten ontwikkeld die echt bij De Vreugdehoeve passen.

We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle producten. Op ons zonnige terras, onder de pergola of bij ons binnen kunt u onze passie voor goed eten komen proeven. Of u lekkere trek heeft, gezellig wilt lunchen of uitgebreid wilt dineren, wij staan graag voor u klaar!

De keuken is geopend vanaf 11.00 uur en wanneer u voor 18.00 uur reserveert blijft de keuken geopend tot 20.00 uur.

Voor de kinderen hebben wij een grote buitenspeelplaats waar ze heerlijk kunnen rennen, springen en klimmen.