Circus Snor

Circus Snor reist deze zomer door het land met hun nieuwe show Chapeau!

Deze zomer gaat Circus Snor op pad met de nieuwe voorstelling “Chapeau!” een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. Ook kunnen alle bezoekers voor de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen. Het totale programma duurt 2 uur.

Niet alleen een voorstelling, ook een Kinderkaravaan

Circus Snor reist door Nederland met een prachtige circustent. Daarnaast gaan er ook klassieke circuswagens mee op tournee en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling vermaken op de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jong en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen. Alle speellocaties in het land zijn met zorg uitgezocht. Zo kun je naar een voorstelling in het bos, op een schapenboerderij, in een fruittuin, bij een fort of op een gezellige camping!

De artiesten

Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show.

Zo zal jongleur Antonio laten zien dat je met hoeden veel meer kan doen dan dragen op je hoofd, balanceert Berl op een hele hoge ladder, zwaait Larissa door de tent in een ring, zal Nia hoelahoepen als geen ander en klimt Maria naar de nok van tent.

Daarnaast is natuurlijk Jasper in de piste te zien als spreekstalmeester en rijden er jongeren mee van circusscholen uit heel Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop.

Kaartverkoop

De shows vinden plaats op dinsdag 23 augustus om 11:00 en 16:00 en op donderdag 25 augustus om 11:00 en 16:00
Op woensdag 24 augustus is er een spelletjesprogramma.

Kaartjes voor de voorstellingen kosten 13,-. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop via de website van Circus Snor

Circus Snor is gevestigd in Utrecht. Gedurende het hele jaar verzorgen ze circuscursussen, kun je er een kinderfeestje boeken of maken ze met scholen een voorstelling. Ook zijn er diverse circusattributen te huur en verzorgen ze acts op evenementen.